Personalens kunskaper behövs

FÖRDJUPNING: INFLYTANDE2009-06-02

Högsta chefen på Landsarkivet i Göteborg, landsarkivarien Louise Lönnroth, säger att diskussioner bland medarbetarna behövs för att utveckla verksamheten.

– Det finns mycket som vi i ledningsgruppen inte är medvetna om, och det vore olyckligt om vi fattar felaktiga beslut på grund av brist på information.

Eftersom verksamheten är så mångsidig behövs kommunikation över avdelningsgränserna så att alla får ett helhetsperspektiv, framhåller hon.

För egen del anser Louise Lönnroth att hon haft möjlighet att framföra synpunkter angående förslaget till omorganisation. När det gäller nybygget har hon dock ställts inför faktumet att magasinslokalerna snart inte kommer att räcka till.

– Men vi har haft en avdelningschef och en konsult som har bevakat våra intressen, och jag är nöjd med att vi får bo kvar på samma centrala tomt.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA